1

Gratis verzending in België vanaf €50

Win een BigGreenEgg by Floris Van Bommel

Een collab voor de foodies onder ons! Een limited edition Big Green Egg dames- en herensneaker, verkrijgbaar bij Arcade. In gans België zijn maar 15 deelnemende winkels ! Gedurende de periode van 10 mei tot 12 juni maken alle kopers van een paar Floris van Bommel schoenen in onze winkel of webshop kans op een Big Green Egg Minimax met toebehoren twv €1265,- !

Over de collab: De mensen van Big Green Egg daagde Floris en zijn ontwerpteam uit om, voor zowel dames als heren, de unieke features van een Big Green Egg in sneakervorm te gieten.

 Floris: “We hebben het hele ontwerp behoorlijk thematisch aangepakt. Tijdens ons onderzoek (wat eigenlijk vooral een avondje culinair freestylen op de Big Green Egg was) viel ons oog op de vrolijk kringelende rookpluimpjes die boven uit het schoorsteentje van de Big Green Egg kwamen. Dat leek ons een mooi uitgangspunt.

 We zijn vervolgens op zoek gegaan naar materialen waar we dit idee verder mee uit konden bouwen. Het werd ‘Big Green Egg groene’ suède, roetzwart suède gemixt met wat meer high tech mesh op de voorvoet, glanzend zwarte nylon op de zijkant en as-achtig rubber op de hiel. Dwars daaroverheen kronkelt als accent een wit lijntje rook. Onder op de zool hebben we de kleur van gloeiende kooltjes terug laten komen. 

We hebben in de schoen ook een paar rechtstreekse verwijzingen naar Big Green Egg verwerkt. Wat natuurlijk zéker niet mocht ontbreken waren de typische deukjes in de groene keramische buitenkant. We hebben deze look verwerkt in het rubber van de stabilizer achter bij de hiel.”

Deze website maakt gebruik van cookies! Bekijk ons cookiebeleid