1

Gratis verzending in België vanaf €50

Retours

Overeenkomstig de Wet van 21 december 2013 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming heeft de Gebruiker het recht zijn online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de Producten. De consument heeft 14 dagen de tijd om het product terug te sturen nadat het retour is aangemeld.

Het aangekochte Product dient in de originele verpakking voldoende gefrankeerd teruggezonden te worden naar het hieronder vermelde retouradres van de Verkoper. Indien het product slechter verkoopbaar is door een beschadiging of een beschadigde verpakking dan mag der verkoper hiervoor een waardevermindering voor doorrekenen. Hierbij dient de Gebruiker zijn rekeningnummer toe te voegen, zodat de Verkoper de terugbetaling kan uitvoeren. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald en dit binnen de 14 dagen nadat de Producten op het retouradres werden ontvangen.

Retouradres
Arcade Shoe Concept BVBA
Oostendestraat 268
8820 Torhout (België)

Deze voorwaarden van herroeping van de bestelling en het vermelde retouradres gelden enkel voor Producten aangekocht in de webshop.

De verzendkosten voor de terugzending van online bestelde Producten zijn voor rekening van de Gebruiker, tenzij het geleverde Product niet beantwoordde aan de beschrijving van het Product zoals vermeld in de bestelling (vb. ingevolge beschadiging). Beschadigde Producten dienen samen met een beschrijving van de beschadiging binnen de 14 kalenderdagen en voldoende gefrankeerd aan de normale posttarieven teruggestuurd worden naar het retouradres. Beschadigde artikelen worden terugbetaald binnen de 14 dagen nadat de Producten op het retouradres werden ontvangen.

U kan hier ons herroepingsformulier downloaden. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies! Bekijk ons cookiebeleid